Armand

Kevin Van Doorslaer

28.10.2021

De Brusselse kruidenierszoon Armand Swartenbroeks was een sportieve jonge kerel. Hij debuteert bij Daring Club de Bruxelles en helpt de ploeg aan een eerste landstitel en wordt geselecteerd voor de Rode Duivels.

De gruwel van W.O. I stelt aspirant-arts Armand Swartenbroeks zwaar op de proef. Met de Front Wanderers het oorlogsalternatief voor de Rode Duivels reist hij naar Frankrijk, tot in Milaan én de stadions van Chelsea en Manchester United. Een ongelooflijk-maar-waar-verhaal! En dan...

Voorbij gesneld door de veranderende tijdsgeest raakte het indrukwekkende levenswerk van Armand zeer ten onrechte vergeten.

De toegang tot het evenement is op naam en enkel mogelijk als je in het bezit bent van een COVID Safe Ticket. Zo garanderen we een veilig en aangenaam evenement. Ben je op de dag van het evenement ziek? Dan vragen we je om ieders veiligheid te respecteren en je aanwezigheid te annuleren. Kijk voor meer info over het COVID Safe Ticket op www.covidsafe.be

Algemene informatie

Thema: 
Theater, Podium
Wanneer: 

28.10.2021
van 20:00 tot 22:00

Waar: 

Gemeenschapscentrum De Linde vzw
Kortenbachstraat 7
1130 Haren

Extra info: 

Kevin Van Doorslaer is de auteur die Armand zam zijn. Bekend van gastrollen in TV-series als Aspe nen De Ridder, is Kevin een échte Brusseleir.

Prijs: 

€ 15

Prijs

€ 15

Reservatie

GC De Linde
tel 02 242 31 47
delinde@vgc.be

Waar

Gemeenschapscentrum De Linde vzw
Kortenbachstraat 7
1130 Haren

Bereikbaarheid

trein; halte Haren-Zuid en Haren
bus 64; halte Kortenbach