Activiteiten

Activiteiten: 14

Pages

Taalbad

26.8.2019 - 30.8.2019

Gaat je kind naar een Nederlandstalige school, maar spreken jullie thuis een andere taal?

GC Ten Noey
Sint-Joost-ten-Node
Vakantie
uit met vlieg
qu'est ce que on a fait au bon dieu

30.8.2019

Claude en Marie Verneuil zijn afkomstig van katholieke ouders uit de grote provinciale bourgeoisie en nogal conservatief. Maar ze zijn altijd ruimdenkend geweest. Hun hoop dat hun laatste dochter toch voor de kerk trouwt wordt aangewakkerd wanneer ze vernemen dat ze een brave katholieke jongen heeft ontmoet.

GC De Linde
Haren
Podium
BIENVENUE À MARLY-GOMONT

6.9.2019

Het landelijke dorpje Marly-Gomont maakt kennis met hun nieuwe dokter en zijn gezin. De Congolees Seyolo had zich het dokter zijn net iets anders voorgesteld. De inwoners van het dorp hebben nog nooit in hun leven zwarten gezien. Maar Seyolo is vastberaden om hun dokter te worden en zal alles doen om het vertrouwen van de dorpelingen te winnen.

GC De Linde
Haren
Podium
Paperfriends Grafiek Hoogdruktechnieken

8.10.2019 - 22.10.2019

Tijdens Paper Friends kan je 9 dinsdagen lang de creatieve mogelijkheden van papier ontdekken. De reeks bestaat uit 3 verschillende ateliers, die telkens plaatsvinden op een andere lokatie in Regio Noord.

GC Ten Noey
Sint-Joost-ten-Node
Educatief

8.10.2019 - 22.10.2019

Tijdens Paper Friends kan je 9 dinsdagen lang de creatieve mogelijkheden van papier ontdekken. De reeks bestaat uit 3 verschillende ateliers, die telkens doorgaan op een andere locatie in Regio Noord.

GC Ten Noey
Sint-Joost-ten-Node
Educatief

Pages