Nieuws

Aantal nieuwsberichten: 15
Toogenblik in residence - 11/09/2020

Wat is er aan de hand? Is het een vijandige overname? Kwam er zo veel publiek dat de muur dreigde uit te vallen? Zijn ze er mee aan het lachen? Waarom zit Toogenblik in De Linde?
Wel heel simpel, met de huidige beperkingen qua publiek en om alle concerten op een veilige manier te laten verlopen werd het Toogenblik iets te klein. We werkten al samen, dus toen onze buren vroegen om enkele concerten bij ons te laten doorgaan dachten we 'je helpt je buur toch'. Bon, de komende maanden kun je dus genieten van optredens in Gemeenschapscentrum De Linde.

De mensen van Toogenblik zorgen er voor dat alles veilig kan verlopen.
Dus welkom om van muziek te genieten.

Interview Compagnie Krak. #staycationBXL - 04/09/2020

Om de zomer af te sluiten organiseerde De Linde een afsluitend startweekend in het kader van StaycationBXL. Oa op het programma stond de voorstelling "Viva Raphaël" van Compagnie Krak. Al werd er omwille van het regenweer toch gekozen voor de voorstelling "Kontrol". Dit werd onze eerste zaalvoorstelling sinds enkele maanden en een kennismaking met Dieter.

Kinder- en familieaanbod - 03/09/2020

Dit najaar plannen we voorzichtig een klein familieaanbod.

cursusaanbod najaar 2020 - 03/09/2020

Ben je op zoek naar een cursus? Kijk dan even in ons aanbod. Ons aanbod is sportef en creatief.
 

Zomer Halte Haren - 18/08/2020

Staycation? Ja, maar laten we het vooral zien als zomeren in eigen streek. Want dat is wat wij ook doen hier in Haren. Wij organiseren enkele leuke activiteiten voor gezinnen tijdens het weekend van 29 - 30 augustus. #staycationBXL

GC De Linde blijft gesloten - 13/03/2020

GC De Linde blijft gesloten.

 

‘Global Papyrus Vol’ - 25/02/2020

In zeven verschillende landen over heel de wereld reizen er dertien rollen craftpapier rond waarop kunstenaars, amateur-kunstenaars en kinderen boodschappen weergeven. Dit doen ze door te schilderen, te tekenen en te schrijven. Telkens geven ze de rol verder door aan een andere kunstenaar. Zo ontstaan nieuwe ontmoetingen, die mogelijks leiden tot nieuwe vriendschappen.

Dorpsfeest Haren 2019 - 29/08/2019

Op zaterdag 14 september zijn hetweer dorpsfeesten in Haren. Rommelmarkt, animatie en live optredens.

Haren Kermis! - 13/06/2019

Haren kermis gaat door op zondag 23 juni, met een feestmenu, live muziek en kinderanimatie. Schrijf je in voor 17 juni.

Feest! door theAter+ - 18/04/2019

theAter+ speelt "FEEST!" op vrijdag 24 en zaterdag 25 mei. Trefwoorden van de voorstelling: liefde, drama, fantasie en uiteraard... feest! Dus zet je maar schrap! KOOP TICKETS VRIJDAG/ ZATERDAG

Pages