Zomer Halte Haren

Publicatiedatum: 
Donderdag, 1 july 2021 - 05:23

Het laatste weekend van augustus is er weer heel wat te beleven in HAren. Van (familie)voorstellingen en een try-out, tot wandel- en fietstochten en een zomerterras.

bamg

Filmvoorstelling in open lucht: ‘Biènvenue à Marly Gomont’

De Congolees Seyolo heeft net zijn diploma geneeskunde behaald en grijpt de kans om op het Franse platteland aan de slag te gaan als huisarts. Maar de lokale
bevolking moet niets weten van de nieuwe huisarts. Ook het gezin van Seyolo is weinig opgetogen over hun nieuwe stek… Breng je eigen stoel mee.
Deze filmvoorstelling is deel van Staycation.

Wanneer? Vrijdag  27/08/2021 > 20:30
Waar?: Watertorengaarde, 1130 Haren
Prijs: Gratis/ Entrée libre - Geen reservatie nodig

Een cabaretvoorstelling van Nele Bauwens

Dartelend ging Nele Bauwens door het leven, de dag plukkend, swingend en zingend. Tot de geschiedenis kwam aankloppen, en de buren ook. Met humor en
weemoed, met warmte, liefde en sprankelende spitsheid vertelt Nele over de wereld waarin we leefden en over een nieuwe die geboren wordt.
Een niet geheel virusvrije wereld, met één mensdom en één dierenrijk, die elkaar bestuderen en van elkaar leren. ‘Een cabaretvoorstelling van Nele Bauwens’ is haar derde monoloog, tot stand gekomen in een trio met Sam De Graeve (tekst) en Raf Walschaerts (regie).
Nele Bauwens: “Het wordt naakt én kwetsbaar, vrolijk én poëtisch ... Beloofd!

Wanneer? Zaterdag 28/08/2021 > 20:00
Waar? GC De Linde, Kortenbachstraat 7,1130 Haren
Prijs? Gratis Reserveren via tickets.vgc.be/delinde of 02/ 242 31 47 - Reservatie nodig!

Familievoorstelling ‘Draai’ van tout petit

Draai is een voorstelling waarbij de draaibeweging centraal staat. Twee dansers tollen rond elkaar én rond hun as. In een dynamisch spel ontdekken ze de mogelijkheden
van een Cyrwheel, een circuswiel. Draai is zowel dans als acrobatiek. Het is een voorstelling voor de hele familie. Zowel jong als oud worden aangetrokken door het
spel tussen de dansers. Drink na de voorstelling nog een drankje op ons zomerterras. Deze voorstelling is deel van Staycation.

Wanneer: Zondag 29/08/2021 > 14:30 & 16:00
Waar?: ‘T Sleutelgatpark, Kortenbachstraat 11, 1130 Haren
Prijs? Gratis - Reserveren via tickets.vgc.be/delinde of 02/ 242 31 47

Familiewandeling in Haren
Vanuit De Linde vertrekt er een leuke familiewandeling voor ouders met ­kinderen. Onderweg zijn er talrijke opdrachten om samen met je kind uit te voeren! Wie weet ontdek jij nieuwe verborgen plekjes in Haren. De route en zoektocht vind je hier

De KWB van Haren heeft een fotozoektocht samengesteld. De tocht verloopt overwegend op goed berijdbare fietsstroken. De beschrijving van deze tocht en bijkomende info kan via een mail naar KWB.Haren@outlook.com aangevraagd worden.

Geocaching
Kort uitgelegd is het een schattenzoektocht met behulp van een GPS.Geocachen geeft een doel aan ‘gaan wandelen of fietsen’.  Het is nog plezant ook! Qua materiaal heb je enkel een GPS of de smartphone app nodig. Download de app op zoektocht naar de caches en ontdek Haren (www.geocachen.be).

Met de fiets naar Haren
Ontdek Haren per fiets! Vertrek vanaf de Grote markt in Brussel en fiets ­doorheen Schaarbeek en Evere naar Haren. Download.

 

Fotogalerij: 
sc
gc
f
Bijhorende documenten: 
AttachmentSize
PDF icon flyer staycation 2021.pdf1.63 MB