Nieuws

Aantal nieuwsberichten: 18
Zomer Halte Haren - 01/07/2021

Het laatste weekend van augustus is er weer heel wat te beleven in HAren. Van (familie)voorstellingen en een try-out, tot wandel- en fietstochten en een zomerterras.

Yasmina en het witloof - 18/12/2020

Op 7 oktober werd Yasmina officieel verwelkomd in Verdunstraat in Haren.

’T LICHTZIEN - VOIR LA LUMIERE - 11/12/2020

Verlicht samen met andere Brusselaars je raam, je buurt en zo de hele stad op de kortste dag van het jaar, 21 december, van 17u tot 22u.
Illuminez votre fenêtre, votre quartier et la ville entière avec les autres Bruxellois, le jour le plus court de l’année, le 21 décembre, de 17h à 22h.

PROJECTWWW: JONGEREN DUIKEN IN DE THEATERWERELD - 22/09/2020

GC Everna, GC Ten Noey, GC De Kriekelaar en GC De Linde bundelen de krachten met Zinnema, CC De Factorij uit Zaventem en CC Bolwerk uit Vilvoorde om een groot jongerenproject op te zetten.

Toogenblik in residence - 11/09/2020

Wat is er aan de hand? Is het een vijandige overname? Kwam er zo veel publiek dat de muur dreigde uit te vallen? Zijn ze er mee aan het lachen? Waarom zit Toogenblik in De Linde?
Wel heel simpel, met de huidige beperkingen qua publiek en om alle concerten op een veilige manier te laten verlopen werd het Toogenblik iets te klein. We werkten al samen, dus toen onze buren vroegen om enkele concerten bij ons te laten doorgaan dachten we 'je helpt je buur toch'. Bon, de komende maanden kun je dus genieten van optredens in Gemeenschapscentrum De Linde.

De mensen van Toogenblik zorgen er voor dat alles veilig kan verlopen.
Dus welkom om van muziek te genieten.

Interview Compagnie Krak. #staycationBXL - 04/09/2020

Om de zomer af te sluiten organiseerde De Linde een afsluitend startweekend in het kader van StaycationBXL. Oa op het programma stond de voorstelling "Viva Raphaël" van Compagnie Krak. Al werd er omwille van het regenweer toch gekozen voor de voorstelling "Kontrol". Dit werd onze eerste zaalvoorstelling sinds enkele maanden en een kennismaking met Dieter.

Kinder- en familieaanbod - 03/09/2020

Er zijn ook heel wat activiteiten voor gezinnen in ons gemeenschapscentrum. 

cursusaanbod najaar 2020 - 03/09/2020

Ben je op zoek naar een cursus? Kijk dan even in ons aanbod. Ons aanbod is sportef en creatief.
 

GC De Linde blijft gesloten - 13/03/2020

GC De Linde blijft gesloten.

 

‘Global Papyrus Vol’ - 25/02/2020

In zeven verschillende landen over heel de wereld reizen er dertien rollen craftpapier rond waarop kunstenaars, amateur-kunstenaars en kinderen boodschappen weergeven. Dit doen ze door te schilderen, te tekenen en te schrijven. Telkens geven ze de rol verder door aan een andere kunstenaar. Zo ontstaan nieuwe ontmoetingen, die mogelijks leiden tot nieuwe vriendschappen.

Pages